5 hårfarger på 3 dager?

Heihei!

Det rosa håret mitt begynte å fade,i tillegg til at jeg hadde ettervekst. Så jeg fant ut at jeg skulle bleke håret, men først ville jeg se om håret ble fancy. Men det endte opp med en ganske fin lilla-farge, lyseblå ettervekst, og noen blå flekker her og der. Dagen etter dette bleket jeg det, i et håp om at det skulle bli lyst. Men det ble grønt og litt blondt her og der. Samme dagen farget jeg håret med Lagoon blue, og jeg endte opp med noe sjøgrønt-ish hår. Dette beholdt jeg i 2 dager.

Så skulle Jørgen farge håret sitt, og da bestemte jeg meg for å bleke det igjen! Og denne gangen var det noen lunde lyst. Da tok jeg rosa hårfarge igjen, og nå er jeg egentlig tilbake akkurat der jeg begynte. Woooo!


Her ser vi da den første lilla, også blekingen, også det grønne, også etter en andre blekingen!

Tror kanskje jeg bare skal holde meg til rosa. Det klarer jeg hvertfall å få til...

Har du failet like mye som meg med hårfarging?

-Mariell!

4 kommentarer

Vibeke Anny Mikalsen

19.12.2014 kl.17:34

Ikke så mange, men jeg bleika håret mitt en gang når det var kort, og det angret jeg sinnsykt mye på. Så nå er håret veldig tørt..

Wolfie

20.12.2014 kl.14:41

Jeg tør ikke å bleke mer enn tuppene. Vennene mine sier at jeg har så glatt og tjukt hår at jeg ikke burde gjøre noe med det, men heg vil gjerne gjøre noe nytt med det snart:3

Eivind

21.12.2014 kl.01:13

Noen burde holda deg tilbake. Du e heilt ute av kontroll.

Mariell!

21.12.2014 kl.13:49

Eivind: eg vet!

Skriv en ny kommentar

hits